Jouw hindernissen zijn onze mijlpalen

Lenaers is een gespecialiseerde groothandel in draadproducten sinds 1933 en een erkend installateur van afrasteringen en poorten. Vertrouwen, de beste kwaliteit en een ruime keuze dat zijn de waarden die Lenaers nv hoog in het vaandel draagt.

ASSORTIMENT

Meer dan producten alleen

Wij bieden een ruim assortiment aan van producten. Recent hebben wij ons eigen calculatieprogramma laten ontwikkelen voor plaatsers en verdelers. Dit is een makkelijke tool waarin snel en eenvoudig een prijsberekening gedaan kan worden op basis van alle onze producten.

DUURZAAMHEID

De beste kwaliteit

Wij maken gebruik van de allerbeste materialen om een duurzame ontwikkeling te garanderen. Daarenboven beschikken wij over een ruim magazijn om onze materialen te stockeren.

EXPERTISE

Reeds 90 jaar ervaring

Lenaers kan terugblikken op ruim 90 jaar ervaring in afsluitingen van de hoogste kwaliteit. Het familiebedrijf werd opgericht in 1933 door Dhr. Prosper Lenaers en werd nadien verder gezet door zijn kinderen en kleinkinderen.
Dankzij de jarenlange harde inzet en werklust maakte de firma een enorme groei door. In de loop der jaren werd het oorspronkelijke gamma uitgebreid en evolueerde de firma naar een groothandel in diverse afsluitings- en bouwmaterialen. Daarnaast specialiseerde de firma zich ook in het plaatsen van afsluitingen en behaalde ze de erkenning KLASSE 5 / cat.C3

Afsluiting Lenaers

BETROUWBAAR

Zorgeloos samenwerken

Klanten zijn onze eerste prioriteit.
We streven met een uiterst persoonlijke benadering altijd naar een volledige klanttevredenheid.

Contacteer ons

Wens je meer informatie over onze poducten en onze diensten?
Neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen je graag verder.
Contacteer ons