Jouw partner in de tuinbranche

Lenaers is al jaren een partner van tuinspecialisten en professionals in de B2B-sector voor de inrichting van tuinen en omgevingsaanleg. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om jullie als partner een uitstekende service te bieden en nemen onze adviserende rol hierbij met heel veel sérieux op. Ons doel is een tevreden eindklant waar we samen trots op kunnen zijn.

Word partner

Word partner

Heb jij interesse om plaatser of verdeler te worden van onze producten? Vul dan zeker onderstaand formulier in.

Experten voor elkaar

Als tuinspecialist ben jij dé expert in het creëren van prachtige buitenruimtes met de juiste omheining en poort. Onze jarenlange expertise kan een meerwaarde zijn in de keuze van het juiste materiaal voor de perfecte uitvoering. Ons team van deskundige professionals is er om met jou samen te werken, begeleiding te bieden en aanbevelingen te doen om te helpen het ideale hekwerk voor jouw klanten te kiezen.

Ons klantenportaal

Via het portaal op deze site kan je als partner gemakkelijk de volledige catalogussen en prijslijsten van de producenten raadplegen. Het wordt nog gemakkelijker als je gebruik maakt van ons offerteprogramma dat jou in slechts een aantal kliks een offerte op maat van alle mogelijke producten uittelt. Zo ben je zeker dat je zelf snel de juiste prijs aan je klanten kan bezorgen.

Meer info?

Wens je toch graag een offerte op maat en meer toelichting bij het productenaanbod? Met veel plezier staan onze professionele medewerkers klaar om je te adviseren van offerte tot plaatsing voor de juiste omheining voor jouw klanten. Wij geloven in open communicatie en samenwerking en zijn toegewijd om een naadloze ervaring te bieden aan jou als installateur en de eindconsument.

Contacteer ons